pondělí 1. října 2007

Pár fotek z rodičovského víceboje, pěkná akce :-)
















Víceboj ...

Rodičovský víceboj ZŠ Sadská
Dne 15.9.2007 se konala jedna opravdu super akce na základní škole v Sadské, a to sportovního rázu. Byla sobota, den místama i prosluněný, vítr si pohrával s padajícím listím a na naší náladě a všech zúčastněných i přihlížejících lidí to rozhodně neubralo. Účast byla opravdu veliká, od nejmenších v kočárcích, až po dospělé:-)
A teď k samotné akci. Konal se již druhý ročník tohoto turnajového klání v několika sportovních disciplínách. Tenis, volejbal, nohejbal, stolní tenis, basketbal ve zkrácené verzi, házení míče na koš. Družstva byla rozdělena podle tříd, tedy za každou třídu základní školy bojovali o vítězství v těchto pěti disciplínách rodiče dětí, nebo nejbližší příbuzní proti rodičům jiné třídy. Také zde bylo družstvo učitelů, kteří bojovali o své umístění :-). Vše probíhalo postupně až do samotného finále, kde se hodnotilo vítězné družstvo každé sportovní disciplíny a pak celkové vítězství jednotlivých tříd. Vítězům byly předány ceny a zde se prezentovala firma 24PRINT.cz, která také splnila svou účast :-) a přispěla i cenami pro vítěze.
A abych vysvětlila účast 24PRINT.cz na této sportovní akci. Jednak sponzoringem a prezentací a já jako pisatelka těchto článků, jsem sportovně zastupovala svou dceru a její třídu. :-) A samozřejmě nesmím opomenout kolegyni, která se postarala o spoustu zajímavých digitálních snímků. :-)

Přečtěte si! :-)

Jinak o čem to tu píšu? :-)) Já myslím, že to stojí za zkoušku. Nahrát si digitální fotky a vytvořit si z nich galerii na portálu www.24print.cz a dále nechat z nich vytisknout třeba nástěnný kalendář A3 formát. Alba fotek, nebo samostatné fotky ve formátu až A3 na různé druhy papíru, navíc levně. Myslím, že dvacka za takový arch je docela fajn a vůbec to není moc :-). Navíc nikam se nemusí jezdit, poštovní přeprava stačí. :-)) A klidně mi napište, cokoli budete chtít vědět. Ráda odpovím. Píšu trochu lidově, protože si myslím, že tím k Vám budu blíže. Odměřený a nestranný přístup se už dneska nenosí :-). No dobře tak za daných okolností ještě ano, tedy myslím profesionální a samozřejmě na úrovni psaný článek, který k Vám nebude promlouvat takto. No ale to už záleží na Vás a na pisateli jak se k tomu postaví :-) Toť zatím vše ;-)

Fotky Beach volejbal

Tahle akcička byla taky moooc zajímavá, jako sám sport :-) a proběhla 21.6. - 24.6.2007 v Pňově Předhrádí u Kolína.
No a zde pár fotek z turnaje ...









Fotky Golfový turnaj





























Pár fotek z golfového turnaje ...






















Akcička, která se mi líbila...

Dne 12.7. 2007 proběhl finálový turnaj Golf 24 Tour 2007 v Poděbradech. Společnost 24PRINT.cz byla hlavním sponzorem a jak se patří, nemohla ani chybět. Ten den bylo docela příjemné počasí, i když mráčky se kupily a občas spadla i nějaká kapka. V odpoledních hodinách vylezlo více sluníčka a tak vše probíhalo bez narušení a v pohodě. Dokonce zde byly navázány určitě i nové obchodní kontakty, zkrátka při golfu jak dobrá zábava, tak i trošku obchodování :-). Golfové hřiště velice zaujalo svou rozmanitostí a okolní přírodou, tak i s množstvím přírodních vodních překážek. Samozřejmě jsme pořídili i spoustu fotek a některé z nich přikládám. Na začátku, během a hlavně po skončení turnaje bylo poskytnuto občerstvení v podobě grilování a jiných pochoutek a panovala velmi dobrá nálada. Nakonec proběhlo závěrečné ohodnocení a předání hodnotných cen vítězům prvních několika míst, rozloučení se spoluhráči a zpět ke svým domovům.