pátek 12. října 2007

Máte rádi golf? - jedna akce na obzoru :-)


Rotary Praha Classic CHARITY Golf Cup 2007
Charitativní golfový turnaj pořádaný Rotary klubem Praha Classic ve spolupráci s Golf Clubem Praha a Golf24 Promotion. Podmínky účasti na této prospěšné akci najdete v novinkách. Nyní mi dovolte v krátkosti představit Rotary.
ROTARY je celosvětovou organizací vedoucích osobností z podnikatelských a odborných kruhů, kteří poskytují humanitární služby a pomoci svým spoluobčanům, prosazují ve všech oblastech vysoké etické zásady a napomáhají vytváření vzájemné důvěry a míru na celém světě. Do společenství Rotary je celosvětově zapojeno na 1,2 milionu mužů a žen, organizovaných v téměř 30 000 klubech.
ROTARIÁNI se scházejí jako přátelé pravidelně každý týden, aby jednali o aktuálních tématech a projektech humanitárního, vzdělávacího nebo kulturního zaměření.
NADACE ROTARY vynakládá každým rokem kolem 90 mil. dolarů na zahraniční stipendia, na kulturní výměnné akce a na humanitární programy a projekty, které slouží ku prospěchu milionů lidí. Rotary si získalo celosvětové uznání jakožto největší poskytovatel mezinárodních vzdělávacích stipendií.
Nejvýznamnějším humanitárním programem je PolioPlus, spočívající ve spolupráci se státními a mezinárodními zdravotnickými organizacemi. Jeho cílem je vymýtit dětskou obrnu na celém světě. Díky dotacím poskytovaným v rámci tohoto programu byla v rozvojových zemích proti této vážné nemoci očkována již více než miliarda dětí.
NOVINKY
Podmínky účasti na turnaji 28. 9. 2007
Pokud máte chuť spojit příjemné s užitečným, jste vítáni na našem turnaji, jehož výnos jde ve prospěch Rotary klubu Praha Classic. Nabízíme následující formy účasti: firemní partnerství (10 000 Kč), individuální partnerství (1 500 Kč) a vstup na doprovodný program (1 000 Kč). Firemní partneři získají promo v rámci mediálních aktivit a v místě konání turnaje.
Partneři tour

Jinak odkaz https://192.168.2.99/exchweb/bin/redir.asp?URL=http://rotary.golf-tour.cz/

středa 10. října 2007

Exkluziv fotky ...

No a abych přihodila taky něco z naší dílny :-). Já vím sahnout na to nejde, ale aspoň podívat. Pár fotek s různými motivy na různých druzích papírů. Tak všechna fota na tomto blogu jsou naše a to z různých akcí, které jsme také sponzorovali. Jinak fotografie většího formátu, ne klasický malý, ale třeba A4, nebo A3, které lze u nás objednat. Takovéto formáty a hlavně obsah už opravdu vynikne. Samozřejmě je důležitá i kvalita nafocení, aby se dala vytisknout supr fotka. Formát A4 se hodí i pro vazbu do alba. Na samostatné uložení jsou fotografie docela veliké a vložit je do pěkné vazby do alba už stojí za to. U nás je k dispozici kroužková vazba a hlavně není drahá. Tedy vše je už v ceně fotografie. Tak proč toho nevyužít :-). V dohledné době a samozřejmě dle poptávek a celkovému zájmu, připravujeme vazbu z kožených desek, která vypadá dost dobře. Ano vyjde o něco dráž, ale pokud jsou fotografie pro Vás velmi cenné a třeba vzpomínky v podobě svatby stojí za to mít takto pohromadě :-). Za to formát fotografií A3, který taktéž není drahý a jedna fotografie vyjde na standardním hladkém papíru na 20 Kč. Dají se kombinovat různé druhy papírů, od standardního hladkého, přes luxusní brilantní, který má moc hezký vzhled perleťový. Dále ruční archívní papír, který má vzhled vroubkatý v podobě proužku, vynikne fotografiemi i černobílými. Na něm lze zvěčnit různé památky a zkrátka historické objekty a spousta jiných zajímavých věcí pro oko. Papír strukturovaný archívní má vzhled taktéž vroubkatý, v podobě vytlačeninek. Tyto druhy papírů ve formátu A3 se velmi hodí na vazbu nástěnného kalendáře. Takový exkluzivní kalendář s originální tvorbou je velmi vhodný jako dárek. Cenově určitě také zajímavý. Stačí pár tahů myší a výsledek je Váš :-)

:-) -------------------------------------------------------------------------------
Kousek umění ... -------------------------------------------------------------------
Pražská krása :-) --------------------------------------------------------------------
Znáte Poděbrady? :-) --------------------------------------------------------------
Krajinka ... ---------------------------------------------------------------------------
Jo golfisté :-) --------------------------------------------------------------------------
Kousek umění jinak :-) -----------------------------------------------------------------

pondělí 8. října 2007

Tak levné fotoalbum na netu nenajdete!

Před pár dny jsme udělali takový malý průzkum a zjistili jsme, že konkurenční ceny třeba alb fotografií se nám nevyrovnají.
Fotografie formátu A5 jeden list za 4.75 Kč oboustranné album a 5 Kč listjednostranné album. Takové máme my! Jinde se setkáte s cenou o 45% vyšší, což je znatelný rozdíl. Ano řeknete si ,, A co kvalita? ,, . Není nic jednoduššího nás kontaktovat a zažádat emailem i se zasláním adresy o vzorky fotografií se vzorníkem papírů a k tomu přiložený ceník.
Rádi Vás přesvědčíme, že se vyplatí si u nás objednat. Nabízíme kvalitu a především nám jde také o spokojenost zákazníka. Navíc uvítáme i Vaše návrhy a nápady. Zkrátka vytvoříme s Vámi at už album, nebo kalendář, dle Vašich představ. Jedinečná cena a kvalita k tomu je zajímavá kombinace a určitě dokáže vzbudit zvědavost. Protože nenabízíme zajíce v pytli :-))